Valokuvauksen opiskelijat ry

Valokuvauksen opiskelijat ry yhdistää jäsenkoulujensa Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun, Kuvataideakatemian, Lahden Muotoiluinstituutin, Turun Taideakatemian, Tampereen yliopiston tiedotusopin laitoksen ja Yrkeshögskolan Novian valokuvauksen opiskelijoiden voimavarat.

Liity iloiseen joukkoomme!

Liittyminen tapahtuu maksamalla 6 euroa tilille DANSKEBANK FI22 8000 1501 6830 73. Viite: 1009 Huom! Lähetä lisäksi omat tietosi: nimi, sähköpostiosoite ja jäsenkoulu osoitteeseen vory@vory.fi

Jäseneksi voi liittyä opiskelija, joka on kirjoilla jossain jäsenkoulun valokuvauksen koulutusyksikössä. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain. Voryn jäsenenä voi olla kaksi vuotta valmistumisen jälkeen.

Liity myös VORy:n sähköpostilistalle osoitteessa:
http://vory.fi/mailman/listinfo/vory_all_vory.fi

Sähköpostilistan kautta saat ajankohtaisimmat tiedot VOry:n toiminnasta, valokuvausalan uutisia ja tietoa muiden jäsenten näyttelyistä.

Mitä etuja minä siitä saan?

• Saat ajankohtaista tietoa ja uusimmat kuulumiset VOry:n toiminnasta: näyttelyistä, tapaamisista, retkistä ja tapahtumista.
• Saat edustajasi valvomaan etujasi Finnfoton hallitukseen (Suomen valokuvajärjestöjen keskusliitto) sekä Suomen Journalistiliiton ja journalismiopiskelijoiden ainejärjestöjen yhteistyöryhmään.
• Saat ystäviä eri kouluista bileiden, avajaisten ja muun merkeissä!

Oma teoskuva ja portfoliolinkki VOryn sivuille:

- Rajaa kuvasi kokoon 400 x 500px / 72dpi. profiili: sRGB
- Tallenna kuva Photoshopista esim. Save for web-asetuksilla siten,
että sen kooksi tulee n. 50 kt.
- Nimeä tiedosto etunimi_sukunimi.jpg
- Lähetä kuva ja weblinkki sähköpostilla osoitteeseen: valokuvat (at) vory.fi